Idul Fitri 1437 H

Neda ageung cukup lumur Neda panghampura anu diseja Mugia kersa ngahapunten samudayaning kalepatan Minal aidin wal faidzin, hapunten lahir sareng bathin.

Usik malik kersaning gusti Ringkak polah Allah SWT nu boga Nyodorkeun dua panangan,

Neda panghampura anu diseja Mugia Allah SWT ngahapunten urang sadaya Minal aidin wal fa idzin, hapunten lahir sareng bathin 1437 H.
Ayuningtyas Widari R.,Amd.,SIA

☆tyastar